domingo, 10 de septiembre de 2017

ADÉU A L'ESTIU

Ens acostem al final de l'estiu i toca acomiadar-se, un any més, de la platja, de les passejades per la vora del mar, de la galleda, de la pala, dels para-sols, els castells de sorra i el gust d'un bon refresc a 35 graus de temperatura.

Són molts els records que ens emportem amb nosaltres a la maleta en tornar, moltes les fotos que vam fer per immortalitzar-los. L'estiu de platja porta amb si, també, altres conseqüències.

El sol i la sal generen un efecte sobre la nostra pell bastant perjudicial. Per això, és recomanable que la protegim i, sobretot, que la seguim hidratant una vegada acabades les vacances.

 INSTITUT ofereix diversos tractaments hidratants per revitalitzar la pell i il·luminar, reduint les proteïnes oxidades que apaguen el nostre cutis. Professionals destacades en el món de l'estètica acompanyades per productes de màxima qualitat de la marca THALGO us esperen a les cabines de INSTITUT per aconsellar-quin és el tractament més adequat per a la vostra pell i assessorar-vos sobre com cuidar-la a partir d'ara. Podeu demanar cita trucant al 860.999 o enviant-nos un mail a contact@duplex.ad.

No hay comentarios:

Publicar un comentario